illustration Petra Novotná 2005

Augustus 2005

Etsen en wenskaarten te koop!
Ik kwam op het idee om mijn werk ook aan particulieren te verkopen. Daarom heb ik nu ook een winkeltje op deze website waar je etsen en wenskaarten kunt kopen. En wil je iets op maat? Dat kan natuurlijk ook. Even bellen of mailen en we komen er vast wel uit.

Komt dat zien!
Mijn etsen komen op de markt. Letterlijk. Op zaterdag 20 augustus sta ik met mijn man achter mijn kraampje op de kunstmarkt in Drachten.

 

Juni, juli 2005

Sneeuw in de zomer
Na al het werk achter de computer was het tijd om weer met echte verf in de weer te zijn. Het resultaat: mijn interpretatie van het Meisje met de parel van Vermeer en een
Winterse vriendschap tussen een nostalgisch meisje en een haasje (het was nogal warm, vandaar).

 

April 2005

'Magie van de waarheid' is verschenen!
Voor uitgeverij Van Tricht heb ik een aantal aquarel-illustraties gemaakt voor het boek 'Magie van de waarheid'. Heleen Bosma is de schrijver van deze publicatie voor kinderen in de leeftijd van twaalf jaar en ouder die moeilijk kunnen leren en lezen. Dit boek is sinds halverwege april te koop.
www.vantricht.nl

Nieuwe trouwkaart
Ronald en Annemarie gaan trouwen en ik heb hun trouwkaart gemaakt. Dit keer geen zoete of dromerige taferelen, maar een uitbundige familie in vrolijke kleuren. Techniek: ecoline.

 

Maart 2005

Mijn Paashaasjes in Bobo
Leuk om te zien: mijn Paashaasjes in de Bobo. Ik kreeg de opdracht tijdens mijn eerste vakantiedag in Costa Rica. Een deel van de vakantie heb ik dus met een schetsboek onder de palmen doorgebracht. Dat zijn nog eens ideale werkomstandigheden!
www.bobo.nl

Lancering nieuwe website!
Het is misschien iets persoonlijks, maar ik houd ervan om dingen zelf te maken. Kleren, taarten, verjaardagkaarten en natuurlijk: illustraties en animaties. Een eigengemaakte website stond al lang op mijn wenslijstje. De laatste maanden heb ik mij dus opgesloten in mijn studio en het is gelukt!
Ik ben benieuwd wat je van de website vindt. Dus als je tijd hebt, mail me even: petra@roaringtwins.com

 

 

update 8.8.2005

Etsen en kaarten te koop!